Хрвоє ІЛІЧ: «Перемогу над ЛНЗ присвячуємо нашому президенту»

Півзахисник «Кривбаса» прокоментував перемогу над черкаською командою

Хорватський півзахисник «Кривбаса» Хрвоє Іліч прокоментував розгромну перемогу над черкаським ЛНЗ (3:0) в матчі 18-го туру Української Прем'єр-ліги.

- Хрвоє, вітаємо з впевненою перемогою. Результат по ділу?

- Дякую! Ми з перших хвилин матчу грали добре, забили три чудових мʼячі. Розібрали суперника і добре підготувались до гри. Тренери нас налаштовували тільки на перемогу. Все заслужено. Набрали три очки, які допоможуть нам в боротьбі за високі місця.

- Чи нервував перед пробиттям пенальті?

- Трохи було таке. Але на зборах в Іспанії я вже двічі пробивав пенальті та забивав. Робив це впевнено. Так, це був офіційний матч, тим не менш, все вдалось добре. Головне, що забив. Сподіваюсь, у подальшому продовжу допомагати «Кривбасу» набирати очки.

- Якими були твої емоції після голу Кузика? Це вау?

- Чесно кажучи, дійсно, вау. Думаю, вау, було в усіх, хто знаходився на стадіоні, й у суперника також. Кузик вже неодноразово забивав подібні мʼячі, в тому числі на тренуваннях. Його удари з лівої - дійсно потужна зброя.

- «Кривбас» переміг на день народження президента клубу. Костянтин Караманіц святкує 48-річчя. Напевно, кращого подарунку годі й шукати?

- Так, цю звитягу присвячуємо нашому президенту. Він - чудовий президент, ця перемога для нього. Будемо продовжувати у майбутньому радувати його якісною грою та позитивними результатами. Костянтине Федоровичу, з днем народження!

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 20:21 401

Команда Пушича перед матчем Ліги чемпіонів знову має проблеми в чемпіонаті