Екстренер Джошуа не впевнений, що Ф'юрі буде готовий до бою з Усиком 18.05

Роберт Гарсія хоче побачити бій, але у нього є сумніви

Американський тренер Роберт Гарсія, який свого часу працював із британцем Ентоні Джошуа, висловив думкою щодо майбутнього поєдинку за абсолют між чемпіоном світу за версією WBC у надважкому дивізіоні Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і чемпіоном світу за версіями WBA, IBF, IBO і WBO Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

«Це чудовий бій, тому що вони поб'ються за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Такого в нас уже давно не було, я в захваті від цього поєдинку.

Думаю, що якщо після такого розсічення переносити бій на пару місяців, то часу може виявитися недостатньо. На фотографіях, які я бачив, розсічення виглядає досить великим і глибоким. Тому я не знаю, чи заживе розсічення до травня. Але сподіваюся, що ми побачимо цей бій.

Боксу потрібен цей поєдинок, а тим більше надважкій вазі. У нас давненько не було абсолютного чемпіона. Я думаю, що нам необхідний цей бій», - сказав Гарсія в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social.

Бій Усика з Ф'юрі перенесено на 18 травня з 17 лютого через розсічення у британця. Для Усика підготували заміну, якщо Ф'юрі знову не вийде на бій

Володимир Клепач Джерело: Fightnews.info
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 28 травня 2024, 01:59 0

Марія Саккарі несподівано програла Варварі Грачовій на старті французького мейджора

Коментарі