Еліна СВІТОЛІНА: «Після 24 лютого 2022 року все змінилося»

Перша ракетка України – про війну в країні

Українська тенісистка Еліна Світоліна в другу річницю початку повномасштабного вторгнення армії росії в Україну розповіла про допомогу кожного українця для спільної перемоги над окупантами зі сходу.

«Кожен повинен битися на своєму фронті. Звісно, головний фронт - це наші солдати, і ми намагаємося підтримати їх усім, що в нас є, намагаючись допомогти їм у боротьбі з ворогом. Також важливо допомогти їм не втратити дух. Вони, як і раніше, стежать за спортом, читають новини. Для нас це наше єдине рішення вести цю війну.

Там мій дядько і його сім'я, моя бабуся все ще там [в Одесі]. Ми з нею дуже близькі. Дуже важко дивитися новини щодня. Я намагаюся розмовляти з нею і підтримувати її настрій. Їй подобається розмовляти з нами, просто щоб побути в той момент, коли твоє життя таке нормальне. Я навіть не можу собі уявити, наскільки важко їй може бути морально.

Після 24 лютого 2022 року все змінилося - наші цілі, наші погляди. Нам потрібно було швидко реагувати заради дітей. Для сімей це було непросто.

Теніс - це не перше, про що ви думаєте. Ви думаєте про свою безпеку, але пізніше також важливо продовжувати те, що ви любите, продовжувати мріяти і займатися спортом. Це трохи змінює ваше мислення. Не просто зосереджуватися на війні та бачити, як ваші батьки стурбовані та налякані», - зізналася Світоліна в інтерв'ю ВВС.

Раніше стало відомо, скільки заробила Світоліна на престижному турнірі в Дубаї.

Юрій Остроумов Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 липня 2024, 13:10 2

Головний тренер «Кривбаса» розповів, як поєднує футбол та службу в армії

Коментарі