Капітан Лутона розповів, як пережив зупинку серця

Том Лок'єр припустив, що йому доведеться завершити кар'єру

Захисник та капітан «Лутона» Том Лок'єр згадав, як пережив зупинку серця під час матчу.

Інцидент стався 16 грудня 2023 року під час матчу 17-го туру АПЛ із «Борнмутом». На 59-й хвилині 29-річний Лок'єр упав на газон. Лікарі підтвердили, що у футболіста зупинилося серце.

«Я не збираюся брехати, це були важкі кілька місяців. З того часу я шукав відповіді, але не зміг їх знайти. Минулого разу мені здавалося, що я просто прокинувся (Лок'єр знепритомнів у матчі Чемпіоншипу. - Прим), а цього разу я повернувся з небуття.

Паніка посилилася, я був дезорієнтований, не міг говорити, рухатися. Я думав, що міг померти. Я відчував, як мені в руку поставили крапельницю, і це була важка суміш емоцій.

Зрештою я прийшов до тями та зміг говорити й відповідати на запитання. Коли я відчув себе добре, я відчув полегшення від того, що залишився живим. Я буквально помер, але відтоді нічого не розумів.

Чи є шанс знову грати, мені скажуть лікарі, я не збираюся робити нічого всупереч їхніх рекомендацій. Якщо мені не дозволять знову грати, я можу сказати, що був капітаном «Лутона» в Прем'єр-Лізі та забив гол в АПЛ.

Мені дуже пощастило, що в моїй кар'єрі були яскраві моменти. Це те, про що ти мрієш в дитинстві. Я дуже вдячний за те, що залишився живим», - розповів Лок'єр в інтерв'ю Sky Sports.

Юрій Вишневський Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 21:01 0

Поєдинок відбудеться 13 травня о 22:00 за Києвом