Шорт-трек. Нідерланди та Канада виграли естафети шостого етапу Кубка світу

Естафети завершили програму шостого етапу Кубка світу

Нідерландки Селма Паутсма, Сюзанна Схюлтинг та сестри Ксандра та Мішелле Фелзебур виграли жіночу естафету на шостому та завершальному етапі Кубка світу з шорт-треку 2023/24 у польському Гданську.

Для «ораньє» це п'ята перемога всього і п'ята поспіль цього сезону. Друге місце посіли Кім Гіль Йі, Йі Со Ен, Зі Ві Мін і Сім Сук Хі з Південної Кореї, а замкнули призову трійку американки Джулія Летай, Крістен Сантос-Грісволд, Коріна Стоддард та Уна Віллойт.

Українські шорт-трекістки Ксенія Адаменко, Світлана Репецька, Мирослава Селюкова та Єлизавета Сідерко посіли підсумкове 10-те місце.

У чоловічій естафеті перемогли Паскаль Діон, Стівен Дюбуа, Жордан П'єр-Жиль та Фелікс Руссель із команди Канади, для якої це третя перемога у нинішньому сезоні. Друге місце посіли корейці Джан Сун У, Кім Гун У, Кім Тхе Сун та Пак Джі Він, а третіми стали Косей Хаясі, Сого Міята, Кейта Ватанабе та Хірокі Йокояма з Японії.

Українці Данило Бергін, Данило Федоренко, Олег Гандей та Ростислав Леонтенко отримали жовту картку у чвертьфіналі та класифіковані 16-ми.

Олександр Шарадкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 16:50 5

Олександр став абсолютом, але титул IBF втратить через 2 тижні