Юрій ВЕРНИДУБ: «Хороші збори в Іспанії. Головне – жодного росіянина»

Наставник лідера чемпіонату задоволений збором

Наставник «Кривбаса» Юрій Вернидуб позитивно оцінив підготовку до другої частини сезону, що відбулася в Іспанії. Команда відновить сезон УПЛ на першій позиції у таблиці.

- Юрію Миколайовичу, як в цілому оцінюєте іспанський збір «Кривбасу»?

- Провели непоганий збір. За місяць зіграли тут сім контрольних матчів. Класні умови для тренувань та відновлення. Все пройшло на хорошому рівні.

- «Кривбас» провів непогану трансферну кампанію. Але, як кажуть, межі досконалості не існує. Яку ланку ви б ще хотіли підсилити?

- Всі. Ви тільки що підтвердили: межі досконалості немає. Це потрібно для того, аби хлопці розуміли, що треба постійно працювати ще краще. А ми продовжимо шукати новачків, які ще більш голодні до футболу та зможуть грати ще краще.

- Як Іспанія прийняла «Кривбас»? Чи повернеться сюди команда у наступному році?

- Дуже класний збір. Набагато більше тут сподобалось, ніж минулого року в Туреччині. Що дуже важливо для хорошої підготовки - це відмінні погодні умови. За весь місяць тільки одного разу йшов дощ, наприклад. Поля, відновлення гравців, готель - все на високому рівні. Але, найголовніше, що я тут не побачив жодного росіянина. Хочеться сюди приїжджати знову.

Іван Зінченко Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 17 травня 2024, 09:20 5

Сербський тенісист відповів на запитання, що цікавить уболівальників

Коментарі