Василь КОБІН: «Бондаря та Степаненка в Шахтарі є кому замінити»

Ексзахисник «Шахтаря» – про перспективи «гірників» на матч-відповідь з «Марселем»

Колишній гравець національної збірної України і «Шахтаря» ексклюзивно для Sport.ua оцінив шанси «гірників» у матчі-відповіді з французьким «Марселем» в 1/16 фіналу Ліги Європи:

- Після результативної нічиєї в Гамбурзі (2:2) я віддаю незначну перевагу «Марселю», якому в рідних стінах гарантована шалена підтримка 12-го гравця - вболівальників. Хоча не думаю, що галасом на трибунах можна залякати «Шахтар» з його величезним міжнародним досвідом. Втім, для господарів все ж це буде серйозна підмога.

Дуже багато залежатиме від самих донецьких футболістів. Якщо контролюватимуть м'яч, користуватимуться передачами врозріз, то свій шанс біля воріт господарів обов'язково знайдуть.

Що ж до відсутності дискваліфікованого Валерія Бондаря та ймовірної втрати Тараса Степаненка через пошкодження, то нічого страшного. Їх можуть гідно замінити Ярослав Ракіцький та Єгор Назарина, відповідно. Переконаний, що тренерський штаб «гірників» уже визначився з вразливими місцями в лавах «містян» й візьме на озброєння саме ту тактичну схему, яка буде ефективною. Вчора в Гамбурзі, коли номінальні господарі швидко розігрували м'яч і діяли інтенсивно, то в «містян» виникали проблеми. Та й взагалі, як на мене, «Марсель» не справляє враження непереможної команди.

Mатч-відповідь «Марсель» - «Шахтар» розпочнеться 22 лютого о 22:00 за київським часом.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 18:13 0

Український воротар може залишитись у запасі на головний матч сезону