«Ви його на полі бачили?» Леоненко розкритикував гру Судакова проти Марселя

Колишній гравець київського «Динамо» пройшовся по кількох гравцях «Шахтаря»

Колишній гравець київського «Динамо» Віктор Леоненко розкритикував кількох гравців донецького «Шахтаря» за матч Ліги Європи проти французького «Марселя» (2:2).

- Давайте по персоналіях. Хто в «Шахтарі» сьогодні слабка ланка?

- Однозначно Бондар. У «Шахтаря» взагалі хвороба на цій позиції. Спочатку був Кривцов, який вічно лупив в аути в простих ситуаціях і з-під нього забивали, зараз його місце зайняв Бондар, який трохи жорсткіший. Також слабкий у захисті Конопля, який постійно біжить уперед, забуваючи про гру в обороні. У цьому плані він нагадує Караваєва, який теж не захисник.

- Кого в «Шахтарі» назвете найкращим гравцем матчу?

- Зубков добре зіграв в атаці, але через помилку, коли він не встиг підстрахувати Гочолеїшвілі, я не можу назвати його найкращим. Різник виглядав непогано. Але я віддам «Лева матчу» Егіналду і Матвієнку.

- Що скажете про Судакова?

- Ви його бачили в цьому матчі? Особисто я - ні. А за нього 150 мільйонів хочуть! «Ювентус» і «Наполі» правильно оцінили ситуацію і ввічливо вийшли з переговорів.

- Степаненко отримав травму і був замінений на Назарину. Це серйозна втрата для «Шахтаря»?

- Звичайно серйозна. Тарас - капітан, грає на рівні, вигризає м'ячі, хоча вже не завжди встигає за моментами. Шахтарю час міняти Степаненка, і на його позицію шукати молодшого футболіста. Назарина - не опорник, він слабкий на цій позиції. Шахтар постійно купує атакуючих гравців, а треба купити опорника, і вже давно. Але це вже не моя справа, я не збираюся робити роботу Пушича.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 00:56 28

Шимон Марциняк ухвалив спірне рішення, не дозволивши мюнхенцям дограти момент

Коментарі