«Залишається загадкою». В Іспанії розповіли про найкращі якості Луніна

Видання AS присвятило українцю тематичну статтю

Український голкіпер Андрій Лунін після відмінної гри за «Реал» Мадрид у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «РБ Лейпциг» (1:0), зробивши 9 сейвів, змусив говорити про себе з новою силою.

Багато хто в Іспанії нарешті побачив, що у «галактікос» є воротар, який анітрохи не гірший за бельгійця Тібо Куртуа.

На ґрунті нового витка інтересу до Луніна видання AS опублікувало статтю, в якій розповіло про якості українця, як на полі, так і за його межами.

«Лунін - хлопець сухий, можна навіть сказати, нудний. І воротар по слідах радянської школи. Нещодавно, коли він катався на велосипеді напередодні фіналу Суперкубка Іспанії, його запитали, в чому полягав ритуал наклеювання ним скотчу на всі пальці. «Тому що я майже все зламав», - лаконічно відповів українець. - У мене були переломи кісток і сухожиль, а це (вказує на стрічку) профілактичне.

Лунін залишається загадкою. У житті Андрія немає того нескінченного середовища, яке є в інших футболістів. Єдине, що має значення в житті Андрія, - це його батько Олексій і його дружина Анастасія Луніна. Про відсутність помпезності українського воротаря ходять легенди. На весіллі пара з'явилася... у спортивних костюмах. Мабуть, єдиний прояв розкоші, який продемонстрував воротар, трапився, коли BMW, спонсор «Реала», поклав перед ним каталог автівок, щоб він міг обрати одну з них, у рамках угоди з клубом. Він обрав максимальну комплектацію - позашляховик вартістю 108 000 євро», - йдеться серед іншого в матеріалі AS.

Юрій Остроумов Джерело: AS
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 31 липня 2024, 00:23 3

Франція – Аргентина, Єгипет – Парагвай, Марокко – США, Японія – Іспанія

Коментарі