Іван ГАШЕК: «Треба йти вперед. Завдання збірної Чехії – виграти групу»

Збірна Чехії стала суперником української команди в групі В1 Ліги націй

Збірні Чехії, Албанії та Грузії стали суперниками української команди у групі В1 Ліги націй 2024/25.

Головний тренер збірної Чехії Іван Гашек прокоментував результати жеребкування Ліги націй:

«Я не хочу робити розрахунки, як і перед жеребкуванням. Наше завдання зрозуміле - ми повинні йти вперед. Група збалансована, тому немає особливого значення, хто, коли і з ким грає. Це буде битва у кожній грі.

Албанія? Це, безумовно, може стати мотивацією не тільки для самих гравців, але ми всі хочемо показати, що ми кращі за Албанію. Свою силу вони показали особливо у домашньому матчі. Наше завдання - повернути їм борг і цього разу здобути шість очок».

Чеський хавбек Томаш Соучек: «Щодо мене, я задоволений жеребкуванням, усі команди збалансовані. Нещодавно ми грали з Україною та Албанією, тож у нас буде мотивація знову зіграти з ними та досягти успіху. Грузія буде новим досвідом, але я вірю, що ми зможемо зробити це».

Півзахисник збірної Чехії Вацлав Черни: «Група безперечно буде збалансованою, але ми захочемо боротися за підвищення. Україна явно відмінні гравці, і це буде сильний суперник, який теж захоче пройти далі. Нещодавно ми двічі грали з Албанією, знаємо, наскільки вони неприємні. На нас чекають два дуже складні та якісні матчі. У Грузії, напевно, буде багато якісних гравців. Вони напевно захочуть досягти якнайкращих результатів у групі».

Пьотр Фушек, голова чеської федерації футболу:

«Я думаю, що це складний жереб. Але з іншого боку Ліга націй - це маленький чемпіонат Європи, і ми не можемо обирати. Я думаю, що наші амбіції повинні зберегтися, щоб спробувати виграти групу і перейти до Ліги А. Поточна форма, безумовно, матиме вирішальне значення, але в будь-якому разі це фантастична підготовка до відбіркових ігор чемпіонату світу. Ми не можемо відмовитися від цілей та прогресу. Інші команди, напевно, матимуть аналогічні амбіції».

Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 20:13 2

Карло поспілкувався з Тібо Куртуа після матчу з «Гранадою» (4:0)