Прінс АДУ: «Менталітет Кривбасу – вигравати кожен матч»

Форвард криворізького «Кривбасу» розповів про контрольну гру в Іспанії

Нападник криворізького «Кривбасу» Прінс Аду розповів про 5-й контрольний матч на іспанських зборах проти англійського «Брентфорда» B ( 6:1).

- Прінс, вітаємо з впевненою перемогою 6:1. Які враження від матчу?

- Дякую. Вийшла хороша гра у нашому виконанні. Ми готуємося до поновлення чемпіонату, тож прагнемо бути у якомога кращій формі та давати хороший результат у кожному матчі. Кожен прагнув перемогти і забити якомога більше голів.

- Що можеш сказати про сьогоднішнього опонента?

- Це молода команда. І вони грали добре. Видно, що у цієї команди є завдатки. Але ми сьогодні більше прагнули перемогти, тому що наш менталітет - вигравати кожен матч.

- Як ти себе почуваєш? У двох останніх поєдинках мав багато шансів забити, проте не вдалося. Це тисне на тебе?

- Є трохи. Звичайно, що завжди хочеться забивати, це приємно. Але командні результати - понад усе. Щодо себе, то я намагаюся сумлінно працювати на кожному тренуванні, щоб покращувати свої показники. Сподіваюсь, все буде добре.

- Яка атмосфера на зборах? Чи є тиск на команду через лідерство в УПЛ?

- Збори проходять добре, все на високому рівні. Звичайно, ми зараз лідери чемпіонату. Важливо втримати цю планку. Для цього нам необхідно старанно працювати. Бути першим - доволі непросто. Адже треба постійно вдосконалюватися. Будемо все робити від себе залежне, щоб в кінці сезону зробити вболівальників щасливими.

Микола Степанюк Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 15 травня 2024, 08:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії