У Південній Кореї завершилася Юнацька Олімпіада. Україна взяла дві медалі

Ярослав Лавренюк – срібло у скелетоні, Поліна Пуцко – бронза у біатлоні

1 лютого відбулася урочиста церемонія закриття IV зимових юнацьких Олімпійських ігор 2024, що проводилися в провінції Канвондо (Південна Корея).

На церемонії закриття Ігор державний прапор України майорів у руках лижника Богдана Нікуліна та кьорлінгістки Маргарити Литвиненко.

Разом з українською командою стояв президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах, який підтримав атлетів, подякував за чудові відгуки про Ігри, виступи та медалі, а також звернув увагу на їх поважне відношення до корейських організаторів Олімпіади.

Юні спортсмени провели насичені два тижні змагань та отримали побажання, не зупиняючись, працювати над вдосконаленням своїх професійних навичок і долати усі перешкоди задля перемог на міжнародних аренах.

Збірна України має дві нагороди юнацьких ОІ-2024: Ярослав Лавренюк завоював срібло у скелетоні, а Поліна Пуцко взяла бронзу в спринті у біатлоні.

У медальному заліку ЮОІ-2024 збірна України посіла 26-те місце (медалі: 0-1-1), а то топ-5 потрапили: Італія (11-3-4), Німеччина (9-5-6), Південна Корея (7-6-4), Франція (7-5-6) та Китай (6-9-3).

IV зимові юнацькі Олімпійські ігри 2024

Канвондо (Південна Корея), 18 січня - 1 лютого

Медальний залік

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 червня 2024, 23:47 2

Колишній чемпіон світу впевнений, що в реванші ми зможемо все перевірити

Коментарі