Катастрофа у другій половині матчу. Прометей програв Венеції

Слобожанці провалили третю чверть

Слобожанський «Прометей» провів черговий поєдинок Єврокубка. Суперником українського чемпіона стала «Венеція». Матч завершився перемогою господарів майданчика.

«Титани» в минулому турі оформили вихід до плей-оф турніру і на сьогоднішню зустріч виходили з метою покращити свої турнірні позиції. «Венеція» втратила шанси поборотися за місце у шістці найкращих команд групи А.

Гра розпочалася в рівній боротьбі, але невдовзі слобожанці почали нарощувати свою перевагу. Господарі діяли невпевнено, і їхні втрати «титани» матеріалізовували у результативні атаки. Перша чверть завершилася з різницею «+10» на користь «Прометея».

У другій чверті господарі спробували повернутися в гру і навіть скоротили відставання до трьох очок. Але черговий ривок слобожанців дозволив їм піти на велику перерву з комфортною перевагою «+12».

Третя чверть стала абсолютно провальною для слобожанського клубу. Вже у її середині «Венеція» зуміла повести у рахунку. У «титанів» зовсім розладналася гра в атаці, а в обороні слобожанці діяли потворно: майже кожна атака господарів завершувалася результативним кидком. До того ж баскетболісти «Венеції» спіймали кураж, намацавши свою гру. Як результат, «+12» на початку чверті перетворилися на «-12» перед заключною десятихвилинкою.

Надалі слобожанці так і не змогли нав'язати суперникам свою гру. Господарі утримували комфортну різницю в рахунку, на вдалі дії «титанів» відповідаючи своїми результативними атаками.

У заключному турі регулярки Єврокубка «Прометей» проведе домашній поєдинок із іспанським «Ховентутом».

Єврокубок. Група А.

«Венеція» - «Прометей» - 108:90 (18:28, 27:29, 38:14, 25:19)

«Венеція»: Спіссу (9), Хейдеггер (18 + 5 передач), Касарін (3), Де Ніколао (3), Такер (19), О'Коннелл, Брукс (8 + 6 підбирань), Сімс (5), Вілтжер (25), Тессіторі (18 + 12 підбирань), Ванін

«Прометей»: Клавелл (14), Марч (3), Санон (5), Грей (9), Сидоров (9), Агада (8 + 5 підбирань + 9 передач), Ткаченко (2), Бобров (4), Липовий (6), Кеннеді (6), Балвін (15 + 6 підбирань), Одіасе (11)

Арена «Паласпорт Тальєрціо» (Венеція, Італія)

ВЕНЕЦІЯ - ПРОМЕТЕЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 03:17 4

23 травня леверкузенська команда поступилася бергамаскам з рахунком 0:3

Коментарі