БОГАЧУК – про єдину поразку в кар'єрі: «Ломанувся – і пропустив»

Боксер пояснив такий результат нестачею досвіду та недооцінкою суперника

Український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук, який усі перемоги на професійному рингу здобув достроково, згадав свою єдину поразку від Брендона Адамса у березні 2021 року та назвав її головну причину.

«Я відчув, що він майже зламаний. Трохи поспішив. Ще, гадаю, зіграло те, що в мене всі перемоги були достроковими. І я почав накручувати себе: «Потрібен нокаут! Зараз я його дістану». Я «ломанувся» на нього - і пропустив.

Що цікаво. На той момент я не мав такого досвіду. Якби він був, я міг би прямо на коліно сісти чи в клінч увійти. А так, я пропустив та почав задкувати. Тож усе так і вийшло. Я задкував та пропустив дуже потужний удар. Суперник виявився досвідченим.

Про що можна казати? Про те, що завжди потрібно бути напоготові. Про те, що в боксі один удар може змінити все. Поки на собі це все не відчуєш... Я знав це все. Бачив, що таке буває. Але ти завжди вчишся на своїх помилках», - сказав Богачук в інтерв'ю Національній лізі професійного боксу України.

Зазначимо, що на даний момент в активі українця 23 перемоги та 1 поразка. У березні 2024-го Сергій матиме змогу здобути чемпіонський пояс WBC у поєдинку з американцем Себастьяном Фундорою.

Юрій Вишневський Джерело: Національна ліга професійного боксу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 01:00 32

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі