Леся ЦУРЕНКО: «Навіть у моєму поважному віці теніс – це весело»

Тенісистка пройшла у третій раунд Aus Open

34-річна українка Леся Цуренко вийшла до третього раунду Australian Open, ставши однією з найстарших учасниць цього раунду. Тенісистка прокоментувала свої виступи.

- Ви зіграєте в третьому колі Australian Open вдруге через 11 років і станете однією з найстарших учасниць цієї стадії. Які думки у вас викликає ця цифра, адже ще рік-два тому багато хто писав, що, можливо, вам настав час закінчувати з кар'єрою, але зараз ті ж люди пишуть коментарі про те, що в повному захваті від вашого тенісу.
- Ой, це прикольна статистика (сміється). Клас! Ось я молодець (сміється). Ніхто з нас не стає молодшим, я все чудово розумію. Я насолоджуюся тенісом, насолоджуюся тим, що я тут, багато чого нового треную. Теніс, навіть у такому поважному віці, в якому я перебуваю, це для мене такий веселий і пізнавальний процес, який я продовжую.

Якщо чесно, то пару років тому я справді замислювалася про закінчення кар'єри, ви пам'ятаєте, що у мене були великі проблеми з ліктем, тож можна сказати, що ті люди були певною мірою праві (сміється). Зараз, наскільки можу, з позитивом дивлюся на життя. Напевно, ми всі українці, перебуваючи у нових реаліях, навчилися радіти найменшим речам і не звертати уваги на моменти, які раніше здавалися важливими, як, наприклад, на тенісний матч. Зараз я набагато спокійніше ставлюся до матчів, я просто граю в теніс та отримую задоволення від того, від чого можу.

Іван Зінченко Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 17 травня 2024, 00:36 9

Іга побореться з Аріною Соболенко, яка в 1/2 фіналу здолала Даніель Коллінс

Коментарі