Ерік тен ХАГ: «Ми билися та віддали всі сили»

Наставник «Манчестер Юнайтед» прокоментував нічию з «Тоттенхемом»

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг прокоментував нічию своєї команди з «Тоттенхемом» у матчі 21-го туру АПЛ.

«Я дуже розчарований. Коли двічі виходиш уперед, але пропускаєш два м'ячі - це трохи засмучує. Але треба приймати все як є.

Ставлення команди до справи, її дух були чудові. Ми билися та віддали всі сили. Фанати нас підтримували, і матч вийшов захоплюючим для всіх, не лише для тих, хто за «МЮ», бо він проходив у чудовому темпі.

До складу повертаються такі досвідчені футболісти як Каземіро, Мартінес, Люк Шоу. Коли вони поповнять склад, команда буде сильною.

Початок був дуже хорошим, у першому таймі ми забили два відмінні голи. Було приємно бачити, як ми прорвали оборону та діяли прямолінійно. Тому дуже розчаровує, коли не вдається перемогти.

Перш за все нам потрібно захищатися всією командою, грати компактно і атакувати крайніх захисників. Це ламає лінії, і ви створюєте моменти.

Думаю, ми можемо бути спокійнішими і зібранішими при володінні м'ячем. Ми віддали стільки простору, що було непросто робити передачі у центрі поля», - сказав наставник МЮ.

Руслан Травкін Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 00:45 0

В іншому протистоянні 1/2 фіналу зустрінуться Катандзаро та Кремонезе