Альмерія – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 14 січня о 15:00 за Києвом

14 січня на «Медітерранос» пройде матч 20-го туру Прімери, в якому «Альмерія» зустрінеться з «Жироною». Поєдинок розпочнеться о 15:00 за київським часом.

Альмерія

Команда піднімалася до Ла Ліги разом зі своїм наступним суперником. Ба більше, Рубі тоді піднімав підопічних напряму, а не через стики. Цей наставник зміг набрати рівно стільки очок, щоб виграти суперечку у Вальядоліда за рятівне 17-е місце. Ось тільки влітку з тренером розлучилися - і це у поєднанні із синдромом другого сезону виглядало фатальним ударом для клубу. Тренерські рокіровки в останні місяці нічого до ладу не давали. Червоно-білі не просто здали, вони наглухо провалили нинішню темпораду. Досить сказати, що у 2023-му, у чемпіонаті, не перемагали (та й у кубку після 2:0 з Талавестрою була поразка від Барбастро, що грає на напіваматорському рівні), більше того, нічиї можна перерахувати на пальцях. Вже 2024-го року поступилися 0:1 Осасуні - звичайно ж, вони на останньому місці.

Жирона

Клуб намагається не зменшувати обертів. Він уже змусив нервувати УЄФА: хоча попереду ще повне друге коло Прімери, але футбольні чиновники поспішили заявити, що не допустять іспанців до Ліги чемпіонів через наявність тих самих власників, що у Манчестер Сіті. Але недарма саме літній новачок каталонців, Довбик, став футболістом місяця у грудні. І навіть після Нового року вдалося втримати форму. Артем цього разу не забив, хоча асистував, а його команда вирвала перемогу над грандом, Атлетіко, завдяки голу Мартіна на доданій хвилині у ворота Облака. Таким чином, підопічні Мічела Санчеса змогли і надалі залишатися на одному рівні з мадридським Реалом, з відривом від Барселони, яку обіграли минулого місяця. А потім впоралися і з Ельче у кубку - закінчили 2:0.

Статистика особистих зустрічей

Альмерія у форматі Прімери, у жовтні позаминулого року, виграла 3:2. Але потім жиронці забили за пару матчів 11 м'ячів.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що господарі раптом здивують і візьмуть бодай нічию. Тут ставимо на перемогу гостей (коефіцієнт - 1,69).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 16:50 5

Олександр став абсолютом, але титул IBF втратить через 2 тижні

Коментарі