Моуріньо згадав Мудрика на прес-конференції перед матчем Мілан – Рома

13 січня «вовки» поїдуть до «дияволів» на поєдинок 20-го туру Серії А

14 січня відбудеться матч 20-го туру Серії А між командами «Мілан» та «Рома».

Поєдинок пройде на стадіоні «Сан-Сіро» у Мілан. Час початку зустрічі - 21:45 за Києвом.

13 січня головний тренер «вовків» Жозе Моуріньо провів передматчеву прес-конференцію. Одним із питань була участь Пауло Дібали.

Жозе відповів журналістам, заявивши, що Дібалу складно замінити, і навів у приклад «Челсі», де Маурісіо Почеттіно може обирати між Рахімом Стерлінгом та Михайлом Мудриком:

«Важко знайти рішення грати без Дібали. Це не те саме, що шукати вирішення проблеми Гвардіоли, коли Холанд не грає. Бо грає Альварес. У Почеттіно, якщо Стерлінг не зіграє, зіграє Мудрик. У Клоппа, якщо Луїс Діас не зіграє, то зіграє Жота, а може, і Нуньєс. Це не одне і те ж.

Рома переживає ситуацію з погляду фінансового фейр-плей із великими обмеженнями. І це можна побачити на полі по ходу сезону. Коли трапляється якась проблема, її неможливо приховати. «Рома» доклала зусиль, щоб отримати Смоллінга. У нас тепер нема Смоллінга. І в нас не може бути ще одного Смоллінга.

«Рома» доклала зусиль, щоб отримати Ренату Санчеша. Ренату Санчеша немає. І у нас не може бути двох Ренату Санчешів. Тому що ставки не дозволяють вам мати на тій самій позиції іншого гравця. Дібала - справді особливий гравець, який останніми роками грав у команді з іншими особливими гравцями. Коли він не міг грати, грав хтось інший. Ось зараз іншого в нас немає. Гра проти «Фіорентини» виглядала так, ніби вона йшла з рахунком 3:0, але коли він пішов, ми опинилися у скрутному становищі. Зв'язок встановлює не Белотті і не Ель-Шаараві», - заявив Моуріньо.

Данііл Агарков Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 16:28 187

Срна хоче, щоб більше не було жодних переносів

Коментарі