Новак ДЖОКОВИЧ – про травму: «Моє зап'ястя в порядку»

Сербський тенісист сподівається, що зможе повноцінно виступити на Australian Open

Лідер світового рейтингу Новак Джокович запевнив, що травма зап'ястя не завадить йому добре виступити на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу.

«Моє зап'ястя в порядку. У мене був час з останнього матчу проти де Мінаура на United Cup до першого матчу тут, щоб відновитися. Я добре тренуюся. Тренування поки що проходять без болю. Усе виглядає добре. Подивимося, як усе піде.

Де Мінаур відмінно зіграв на United Cup. Він обіграв Фрітца, мене, Звєрєва. Він уперше у своїй кар'єрі увійшов до топ-10. Очевидно, що це велика подія для нього і для австралійського тенісу.

Для мене це не стало сюрпризом. Я знаю, що він здатний на великі звершення. Він один із найшвидших, якщо не найшвидший тенісист у нашій грі. У нього є всі необхідні навички для гри в теніс. Він може однаково добре грати і в захисті, і в атаці. Він удосконалюється. Очевидно, що поруч із ним як наставник перебуває Ллейтон Г'юїтт, у якого, треба сказати, був досить схожий стиль гри. Це дуже допомагає йому психологічно орієнтуватися в процесі змагань на найвищому рівні.

Я знаю, що очікування від нього високі, як і від Кірьоса або будь-якого іншого провідного австралійського гравця, коли вони грають удома.

Є велика ймовірність того, що він зможе показати дуже хороші результати і пройти далі по турніру. Звичайно, ніколи не знаєш. Неможливо передбачити результати. Але він перебуває у відмінній формі», - сказав Джокович.

Володимир Клепач Джерело: ASAP text
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 20 травня 2024, 15:45 10

Еліна стартувала з перемоги на одному з найуспішніших для себе турнірів