ВЕРНИДУБ: «Кривбас ніколи не працював і не працюватиме з арбітрами»

Головний тренер «Кривбасу» розповів про плани на другу частину сезону УПЛ

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб розповів про плани на другу частину сезону УПЛ.

- Деякі журналісти кажуть, що Кривбасу, можливо, симпатизуватимуть судді у боротьбі за чемпіонство. Що можете сказати у відповідь?

- Ну, давайте подивимося! За 17 турів багато симпатизували нам? А якщо йдеться про друге коло, то він, мабуть, щось знає. Нехай відкриє цей секрет і мені, бо стало дуже цікаво. А я маю другу відповідь на це. І я знаю, які клуби зараз включаться і чи дійсно працюватимуть із суддями. Думаю, я більше за нього вгадаю, які це клуби будуть.

Кривбас грає в те, що він може й те, що вміє. Клуб ніколи не працював і не працюватиме з арбітрами. Гра і тоді цікавіша, коли рефері не допомагають, а судять те, що є. Якщо воно є, то воно є. Якщо його немає, то й не треба це вигадувати.

- Ви змогли потіснити Володимира Шарана у списку тренерів, які найбільше провели матчі в історії УПЛ. У вас уже 266 матчів за Зорю та Кривбас. Ви 8-й у загальному рейтингу. Це є привід для гордості?

- Та чим тут пишатися? Це класно, але для мене це не привід пишатися. Ви знаєте, що сьогодні ти тренер, а завтра ти вже без роботи. Тож щось на це відповідати важко. Я радий, що маю можливість на сьогоднішній день працювати з командою Прем'єр-ліги. Це класно, я задоволений цим. Нехай так і надалі буде, а там життя покаже.

- Всеукраїнське об'єднання тренерів з футболу визначилось із найкращим тренером УПЛ за підсумками 2023 року - нагороду отримав Юрій Вернидуб. Чи відчуваєте себе найуспішнішим тренером зараз?

- Я сказав би, що це нагорода не моя, а всього мого тренерського штабу, клубу Кривбас і моїх хлопців. Ця заслуга приємна, і цим я пишаюся, але не більше. Тому що я розумію, скільки ми з колегами виділили на це часу та скільки над цим працювали. Плюс хлопці добре всі розуміють та виконують на полі, й вони дали мені можливість отримати це звання. Тому, в першу чергу, дякую всьому клубу Кривбас, починаючи від простих працівників і закінчуючи керівниками. Мої футболісти - професіонали, як і мій тренерський штаб. Ми цього досягли разом.

Микола Степанюк Джерело: NV.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:01 7

«Барселона» уже найближчим часом може залишитися без тренера

Коментарі