Челсі – Престон. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 6 січня о 19:30 за Києвом

6 січня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 3-го раунду Кубка Англії, в якому «Челсі» зустрінеться з «Престоном». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Челсі

Команда пережила глибокий провал минулого сезону. Але найгірше те, що після такого різкого спаду не сталося і близько такого ж швидкого підйому. Витративши знову за літнє вікно сотні мільйонів на новачків і заманивши на посаду менеджера Маурісіо Почеттіно, сині за перше коло 2023/2024 продемонстрували здебільшого свою нездатність добиватися повернення до топ-4. Про це можна забути, більше того, невисокі шанси піднятися навіть у зону єврокубків, хоча взимку виходить так-сяк додати. Хоча з Лутоном мало не втратили всю перевагу, вигравши лише 3:2. Якось рятувати сезон можуть спробувати через інші формати. У Кубку Ліги вимучили прохід Ньюкасла, але, головне, пройшли до півфіналу турніру - і там Мідлсбро, аж ніяк не топовий супротивник.

Престон

Клуб був першим грандом англійського футболу. Але це було у позаминулому столітті, понад 130 років тому. Об'єктивний нинішній статус невразливих - це середняк Чемпіоншипу. Там було 12 місце в минулому розіграші, і це далеко не найгірший результат, порівняно з попередніми циклами. Зараз, здавалося, є шанси поборотися нехай не за пряме підняття до АПЛ, але хоча б у топ-6. Але, програвши чотири рази в 5 крайніх турах, навіть Шеффілд Венсдей, колектив скотився знову до нижньої частини таблиці. Не дивно, що саме на цьому, швидше за все, зосередяться, жертвуючи заради загального успіху іншими турнірами. Примітно, що у Кубку Ліги був виліт уже у серпні, коли вдома після 2:2 програли серію пенальті скромному, але зухвалому Солфорд Сіті.

Статистика особистих зустрічей

До цього сторони грали 2010-го року, теж у кубку. Тоді пенсіонери виграли 2:0 на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що з таким противником сині повинні впоратися досить легко. Погодимося і поставимо на те, що тут господарі досягнуть перемоги при форі -2 голи (коефіцієнт - 1,92).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:27 8

Відбувається супербій за абсолют

Коментарі