ОФІЦІЙНО. Суонсі з Кухаревичем отримав нового головного тренера

Раніше Люк Вільямс тренував «Ноттс Каунті» у Другій лізі

Клуб англійського Чемпіоншипу «Суонсі», в якому виступає українець Микола Кухаревич, офіційно оголосив про призначення нового головного тренера.

Ним став 43-річний Люкс Вільямс, який раніше працював із «Ноттс Каунті». Контракт із новим наставником розрахований на 3,5 роки.

«Я хочу приносити голи, багато голів, і в цьому плані маю доволі непогану статистику. Ми маємо бути злими на полі. Справжня команда - це команда, яка атакує з тією самою енергією, як і захищається.

Перед нами стоїть непросте завдання, нам потрібно прагнути чогось фантастичного, і ми приступаємо до виконання цього завдання прямо зараз. Мені подобається, коли мої команди намагаються багато атакувати та багато забивати. Це те, що я хочу привнести сюди - ми повинні намагатися створювати якнайбільше моментів для того, щоб забити, а також бути жорсткими в обороні своїх воріт.

Єдине, що я можу обіцяти, - це те, що я дуже-дуже старанно працюватиму. Я в жодному разі не сприйматиму як належне те становище, яке займаю в такому клубі. Я працюватиму та віддаватиму всю свою енергію - така моя обіцянка вболівальникам клубу», - наводить слова Вільямса офіційний сайт «лебедів».

Зазначимо, що на даний момент «Суонсі» посідає 16-е місце в Чемпіоншипі, відстаючи на 8 очок від зони плей-оф. Щодо Кухаревича, то український легіонер за минулого наставника награв лише 149 хвилин та забив один гол.

Юрій Вишневський Джерело: ФК Суонсі
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:25 1

Олександр відправив Тайсона у нокдаун у 9-му раунді, а потім переміг за підсумками 12 раундів.