Колишній спаринг-партнер Усика дав цінну пораду Ф'юрі. До чого тут Кличко?

Девід Аллен пропонує британцю використовувати тактику бою проти Володимира Кличка

Девід Аллен, колишній спаринг-партнер Олександра Усика, пропонує британцю використовувати проти українця ту ж тактику бою, що й проти Володимира Кличка.

- На скільки відсотків Тайсон повинен бути Тайсоном Ф'юрі для перемоги над Усиком?

- На 100%. Потрібен такий Тайсон, який бився з Кличком. Це моя думка. Не такий, як проти Вайлдера у другому та третьому поєдинку.

- Чому не той Ф'юрі, що розтоптав Вайлдера у другому поєдинку?

- Усика вже не раз намагалися виснажити в боях. Тайсон може так само битися, як тоді проти Вайлдера, але таким чином опиниться в руках Усика. Ф'юрі повинен заважати Усику, щоб здобути перемогу.

Я спарингував з Усиком, він вдарив мене в підборіддя в останньому раунді. Попросив, щоб мені кинули 4 раунди спарингу з ним, але отримав лише 10 секунд того моменту. Причина була в тому, що я дуркував у ринзі, після спарингу мені сказали: «Ми не битимемося з Ф'юрі». Я провів багато раундів, намагаючись тиснути на Усика, ображаючи його. Але це не працювало, бо він майстер у цьому, з ним робили це протягом років.

Можливо, треба робити багато хибних рухів проти Усика - це дезорганізує його. Це те, що треба проти Усика. Він не найсильніший фізично, не найбільший панчер. Він виграє поєдинки завдяки розуму. Якби я був на місці Ф'юрі, то використав би проти Усика тактику бою з Кличком.

Нагадаємо, поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком відбудеться 17 лютого 2024 року. Місцем проведення найбільш очікуваного бою останніх років стане Саудівська Аравія.

Дмитро Вербинський Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 травня 2024, 06:30 30

Ці зміни відбулися завдяки попаданню Аталанти до топ-4 Серії A

Коментарі