АХМЕТОВ: Чемпіонство Шахтаря у 2023 році було найскладнішим та найціннішим

Президент клубу відзначив досягнення цього року

Президент «Шахтаря» Рінат Ахметов у рамках привітання з Новим роком відзначив 2023 рік, у якому команда зуміла стати чемпіоном України в умовах війни.

«Для «Шахтаря» 2023 рік став роком боротьби та перемог. Клуб і команда боролися не лише із суперниками на футбольному полі, а ще й із викликами, які кидає нам війна. І я вдячний усім - тренерам, футболістам, адміністративному та медичному персоналу команди, менеджменту і співробітникам клубу - за те, що не опустили руки та разом долали складнощі і далі тримали високий європейський рівень у всьому: у грі, у результатах, в організації всіх процесів.

Завдяки цьому «Шахтар» переміг у чемпіонаті України і здобув 14-й титул у своїй історії. Це чемпіонство, напевно, найважче та найцінніше для нашого клубу. Але головне, що команда власною грою дарувала яскраві емоції мільйонам українців, адже зараз такі моменти щастя життєво необхідні кожному з нас.

Упевнений, що 2024 рік принесе нам нові перемоги! І нехай насамперед це буде наша велика спільна перемога - перемога у війні та повернення миру на українську землю. Я вірю, що ми неодмінно переможемо, що Україна буде вільною і незалежною, сильною і процвітаючою країною!

А «Шахтар», як завжди, ставитиме собі лише найвищі цілі - прославляти Україну своїми успіхами на європейській арені, дарувати вболівальникам гарну гру та нові трофеї. Знаю, що команда робитиме все можливе, щоб українці могли нею пишатися», - сказав Ахметов.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 18:17 13

Тренер киян оцінив стан гравців після матчу УПЛ

Коментарі