«Не долар, євро чи гривня». Селезньов відреагував на критику Зінченка

Євген став на захист Олександра, на якого з'їлися британські експерти

38-річний екс-футболіст «Дніпра», «Шахтаря» та збірної України Євген Селезньов став на захист українського захисника «Арсенала» Олександра Зінченка, якого останнім часом критикували британські експерти через слабку гру проти «Ліверпуля» та «Вест Хема»:

«Зінченко - моя близька людина, він акуратист, перфекціоніст. Завжди грає на команду. Щодо останніх матчів - усі ми в житті помиляємось. Не помиляється лише той, хто нічого не робить. Саня - просто красень, жодних питань у мене до його гри ніколи не виникало.

Експерти завжди накидаються, якщо щось не подобається. Зінченко не долар, євро чи гривня, щоб подобатися всім. Сані потрібно не зважати на хейт і рухатися до своєї мрії. Все буде добре.

Я під час своєї ігрової кар'єри завжди відповідав експертам на критику, але Зінченку так робити не треба. Він з іншого покоління і мудріший за мене. Нехай працює на своє ім'я, і все буде гаразд. Бажаю йому успіхів і здобути чемпіонство з Арсеналом», - заявив Селезньов.

28 грудня «Арсенал» разом із Зінченком несподівано поступився на своєму полі «Вест Хему» 0:2 у 19-му турі АПЛ та подарував лідерство «Ліверпулю». Українець відіграв 64 хвилини, після чого його замінили на Райса Нельсона. Олександру приписали провину у двох пропущених м'ячах. При першому голі Зінченко невдало вибив м'яч на кутовий, а за другого не зумів утримати Константіноса Мавропаноса під час кутового, після якого грек забив головою.

Відеоогляд матчу Арсенал - Вест Хем - 0:2

Данііл Агарков Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 07:22 0

Андрій очікує на рішення Карло Анчелотті

Коментарі