Рух вирішив приєднатися до проекту УПЛ-ТБ

Львівський клуб уже не проти телепулу

Генеральний директор «Руха» Ігор Дедишин повідомив, що клуб готовий приєднатися до проекту УПЛ-ТБ у рамках створення єдиного телепулу.

У першій частині сезону матчі львівської команди клуб показував на своєму каналі на Youtube, проте наразі УПЛ знову обговорює спільний телепул.

«ФК «Рух» вітає той факт, що Прем'єр-ліга та клуби дійшли до висновку, про який ми говорили ще півроку тому: клуби та Ліга повинні самостійно створити свій власний продукт. Відповідно, клуби та УПЛ будуть самі займатись його виробництвом, просуванням, дистрибуцією та продажем. Цю концепцію власного «УПЛ-ТБ» «Рух» пропонував ще влітку, але довелось пройти складний період усвідомлення, і ми раді, що клуби зараз також вирішили, що потрібно йти саме цим шляхом.

Один з топ-менеджерів УПЛ Максим Радченко запропонував той концепт виготовлення продукту, який майже повністю відповідає нашому баченню. Відтак, «Рух» готовий приєднатись до реалізації проєкту «УПЛ-TБ», який має великі перспективи централізовано зібрати права усіх 16 клубів УПЛ для досягнення значних комерційних результатів вже у найближчому майбутньому», - сказав Дедишин.

Іван Зінченко Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 21:25 2

Через повітряну тривогу зустріч була перервана за рахунку 1:0 на користь житомирян