Челсі – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 27 грудня о 21:30 за Києвом

27 грудня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 19-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Крістал Пелас». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Челсі

Команда закінчує цим поєдинком украй складний і відверто невдалий рік. Він починався з капітальних закупівель у січні, у тому числі з придбанням Мудрика, але все одно минулий сезон закінчився лише 12 місцем і без трофеїв. Аристократи влітку відреагували на це вже звично для себе: знову сотні мільйонів витрачено, капітальне оновлення складу та запрошення на тренерську посаду Маурісіо Почеттіно. І це якщо і дало ефект, мінімальний. Сині в Кубку Ліги з Ньюкаслом відверто випадково досягли успіху - на 92-й хвилині Мудрик зрівняв рахунок, а потім, Петрович, запасний голкіпер, впорався в серії пенальті. В АПЛ усю осінь амбітна команда частіше програвала, ніж перемагала. Навіть із кризовим Манчестер Юнайтед була поразка 1:2. Цей негативний рахунок повторився в неділю з Вулверхемптоном.

Крістал Пелас

Клуб теж не найкраще закінчував 2023-й рік. Так, він зробив справжній спортивний подвиг, не опустивши руки за рахунку 0:2 з чинним чемпіоном країни. У результаті склярі змогли вирвати нічию з Манчестер Сіті, за рахунок пенальті на останніх секундах. Але при цьому підсумкові 2:2 стали вже 6-м матчем без перемог у Прем'єр-Лізі. Більше того, починаючи з жовтня, вигравали лише у слабкого Бернлі. Навіть із іншим новачком, Лутоном, була поразка, 1:2. Перед Різдвом підопічні Роя Ходжсона зіграли проти Брайтона. Там вели чималу частину поєдинку, але зрештою закінчили лише нічиєю, 1:1.

Статистика особистих зустрічей

Орли востаннє обігравали свого статусного сусіда ще у жовтні 2017 року. Після цього Челсі зумів перемогти 12 разів поспіль.

Прогноз

Букмекерські контори віддають перевагу підопічним Маурісіо Почеттіно. Але при цьому гості як мінімум не набагато слабші, тому варто придивитися до пропозиції з форою +1,0 голів на орлів (коефіцієнт - 1,7).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 12:28 5

Луїс Льопіс вважає, якщо Куртуа набере свою найкращу форму – то він повинен грати

Коментарі