КОЖАНОВ – про зрив трансферу в росію: «Президент сказав – не продаєшся»

Півзахисник хотів піти за своїм колишнім тренером

Ексфутболіст багатьох українських клубів Денис Кожанов, який днями оголосив про завершення кар'єри, розповів, як свого часу перебував за крок від переходу до російської «кубані».

«Міг, напевно, у кращих командах пограти. Якби не був такий довгостроковий контракт із «Шахтарем». У мене були варіанти, але «Шахтар» не продав. Тоді ще не було війни й найреальніший варіант - це був «краснодар». Кононов ще не пішов, але мав туди йти, і я вже спілкувався з президентом, але просто не продали - і все.

Там вигідніший контракт був, звичайно. Але насамперед я розумів, що туди йде Кононов. Якщо він мене бере, я гратиму. Плюс, там ставлення - спортивний директор прилітав до Києва, ми спілкувалися, президент мало не через день дзвонив. Була трансферна ціна - 2 мільйони. Вони давали понад два мільйони, але «Шахтар» сказав «ні». Я подзвонив Палкіну, запитав: «Чому ви не хочете мене продати?» Він каже: «Президент сказав - ти не продаєшся», - розповів Кожанов в інтерв'ю Брутальному футболу.

Зазначимо, що, крім України, футболіст усе ж таки пограв за кордоном, виступаючи в 2016-му за молдовську «Дачію». Загалом Денис провів за свою професіональну кар'єру понад 300 матчів.

Юрій Вишневський Джерело: Брутальний футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі