Вулверхемптон – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 24 грудня о 15:00 за Києвом

24 грудня на «Молінью» пройде матч 18-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вулверхемптон» зустрінеться з «Челсі». Поєдинок розпочнеться о 15:00 за київським часом.

Вулверхемптон

Команда після повернення до АПЛ була справжньою грозою авторитетів і у 2019/2020 гідно пошуміла у Лізі Європи. Але поступово її рівень знизився до боротьби за виживання. І минулого сезону вона вийшла успішною завдяки роботі тут Юлена Лопетегі. Той, прийшовши після проваленого старту, зміг підняти підопічних аж на 13-е місце. Але влітку низку лідерів вовків продавали, і іспанець цього не витримав, пішовши, причому аж у серпні. Добре, що оперативно знайдений наступник, Гарі О'Ніл, виявився досить непоганим як мінімум для поточних завдань. Вулвз навіть перемагав і бере очки більш ніж по одному в середньому за поєдинок, чого вистачає, щоб не думати про загрозу вильоту до Чемпіоншипу. Можливо, тому й програли так уже безвільно, 0:3, Вест Хему минулого туру.

Челсі

Клуб за 2023 рік витратив, за підрахунками експертів, близько 750 мільйонів. Але зрештою сині підходять до Різдва у статусі лише одного із середняків АПЛ, а Маурісіо Почеттіно нібито вимагає нових придбань у січні - на думку аргентинця, його нинішні підопічні недостатньо агресивні та не вражають у плані зростання та фактури. Хоча сам менеджер пенсіонерів також під загрозою відставки - чекали явно більшого, повертаючи фахівця до Лондона. Не особливо впевнені перемоги, з Брайтоном у меншості та з Шеффілд Юнайтед, чергуються з поразками від нинішнього МЮ та борця за виживання, Евертона. А цього тижня вже був поєдинок у Кубку Ліги з Ньюкаслом. Він міг закінчитися новою поразкою, але Мудрик встиг зрівняти рахунок, а потім запасний воротар, Петкович, приніс лондонському гранду перемогу по пенальті.

Статистика особистих зустрічей

Останнім часом спостерігається рівність: по 3 перемоги клубів у 10 крайніх поєдинках. У тому числі вони обмінялися виграними вдома двобоями у сезоні 2022/2023.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу гостей з Лондона. Але вони не позбавлені проблем, тому варто ставити на обидві заб'ють (коефіцієнт - 1,7).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 07:25 15

Евандер взяв участь у бліцопитуванні

Коментарі