ВІДЕО. Виконав обіцянку. Молодий талант Шахтаря купив новий дім для матері

Егіналдо менше аніж півроку тому приєднався до «гірників»

19-річний вінгер «Шахтаря» Егіналдо після завершення всіх матчів «гірників» у поточному календарному році повернувся на батьківщину - до Бразилії.

Напередодні футболіст виклав відео, на якому видно, як він веде свою маму у спеціально придбаний ним для неї новий будинок, розташований у рідному для Егіналдо містечку Монсан штату Мараньян.

«Вчора я зміг виконати свою обіцянку - подарувати новий дім моїй королеві, мені залишається лише подякувати Богу за все, що він зробив та робить у моєму житті», - написав Егіналдо.

Відомо, що батько Егіналдо не дожив до того моменту, коли в кар'єрі його сина намітилося стрімке зростання. Він помер наприкінці лютого минулого року від серцевого нападу.

Егіналдо народився та виріс у сільській місцевості, і з юних років навчився працювати у полі разом зі своїми батьками, які садили кукурудзу, маніок та тримали декілька голів великої рогатої худоби у Монсані.

У «Шахтар» Егіналдо перейшов влітку 2023 року із «Васко да Гама» за 3,5 мільйони євро і з того часу провів за команду 9 офіційних матчів (1 гол).

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 07:20 6

Топові виступи в кар’єрі українця

Коментарі