Баскетболісту G-ліги висунуто звинувачення в убивстві

Клуб «Стоктон Кінгз» розірвав контракт із центровим Ченсом Команчем

27-річному баскетболісту команди G-ліги «Стоктон Кінгз» Ченсу Команчу та його 19-річній спільниці пред'явлено звинувачення в убивстві 23-річної дівчини, яка раніше була оголошена зниклою безвісти.

Департамент поліції Лас-Вегаса повідомив у своїй заяві, що останки Марайни Роджерс, фельдшера зі штату Вашингтон, яку востаннє бачили в Лас-Вегасі, було знайдено в пустельній місцевості в Хендерсоні, штат Невада.

Команч був затриманий агентами ФБР в окрузі Сакраменто, штат Каліфорнія, та утримується під вартою без права застави. 19-річна Сакарі Харнден була заарештована в Лас-Вегасі за звинуваченням у викраденні людини та утримувалась під вартою під заставу у 500 тисяч доларів, згідно з тюремними записами.

За даними поліції Лас-Вегаса, 5 грудня Роджерс гуляла з друзями та мала заздалегідь призначену зустріч із Харнден, яка привела із собою свого хлопця Ченса Команча. Після цього Роджерс ніхто не бачив, і її було оголошено в розшук за кілька днів.

«На початку розслідування детективи запідозрили нечесну гру та отримали докази, що дозволяють заарештувати Харнден та її хлопця Команча за їхню роль у викраденні та зникненні Роджерс», - йдеться в заяві поліції Лас-Вегаса.

Додамо, що «Стоктон Кінгз» після арешту Команча, який зіграв один матч у НБА за «Портленд Трейл Блейзерс» навесні цього року, розірвав контракт зі своїм центровим. Він має постати перед судом та очікується його екстрадиція до Невади.

Юрій Вишневський Джерело: ESPN
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 26 травня 2024, 07:10 1

Головні новини за 25 травня на Sport.ua