Поль НАРДІ: «Травма у матчі з Зорею? Було боляче і хотілося відрубати ногу»

Воротар «Гента» отримав дуже важку травму в поєдинку Ліги конференцій проти «Зорі»

29-річний голкіпер «Гента» Поль Нарді, який у поєдинку групової стадії Ліги конференцій проти «Зорі» отримав дуже важку травму ноги, розповів журналістам про свої перші емоції після цього пошкодження, а також про перші дні, які були для футболіста неймовірно важкими.

«Чесно кажучи, я ще не бачив цих кадрів [із травмою]. Я навіть не хочу їх бачити».

«Моя нога застрягла у землі, а потім… тріснула. Замість того, аби ковзати разом з рештою тіла, моя нога робила протилежне. Я хотів би не згадувати той момент, коли це відбувалося. Дуже дивно бачити, як нога рухається у неприродному становищі. А ще цей тріск, начебто зламалося велике дерево».

«Я побачив, що нога дивиться не в тому напрямку, і моїм першим питанням було: чи я зможу коли-небудь знову ходити? Тільки у машині швидкої допомоги почалися болі після того, як вщух адреналін. Ви знаєте, які тісні бутси в наші дні. Їх довелося відрізати. У мене навіть судома звела ногу. Тоді лікарям довелося дати мені щось сильне. Таке сильне, що на мить я почав парити та співати».

«Перші дні були жахливими. У першу ніч мені було так боляче, що я продовжував натискати кнопку, щоб мені дали знеболювальне. Врешті-решт вони більше нічого не могли мені дати, але я продовжував їм дзвонити. Мені було так боляче, що хотілося відрубати собі ногу».

«Тієї ночі я рахував кожну хвилину. Я не міг заснути, ні на мить. Я просто думав, що буду щасливим, коли зможу встати та поснідати. Я не міг спати три дні. Я не міг більше стримуватись. Я так втомився, що постійно втрачав свідомість. Тому вони боялися випустити мене з лікарні, бо я був дуже слабкий. Але мені справді довелося переїхати додому, щоб почати спати. Це нарешті спрацювало. У першу ніч, яку я провів вдома, я спав чотирнадцять годин», - розповів Нарді.

Поль Нарді виступає за «Гент» з вересня 2022 року. В цьому сезоні французький голкіпер провів 13 матчів, у яких пропустив 16 м'ячів.

Олексій Сливченко Джерело: De Telegraaf
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 07:44 11

Український захисник може перейти в «Баварію»

Коментарі