Без сексизму. Іващенко незадоволений суддівством у матчі з Динамо

Головний тренер «Оболоні» прокоментував поразку від «Динамо»

Головний тренер «Оболоні» Валерій Іващенко прокоментував поразку від київського «Динамо» (0:2) у матчі 17-го туру УПЛ.

- У заключній грі року проти «Динамо» у вас було два вилучення та пенальті у ваші ворота. Об'єктивно?

- Багато хто говорить, в тому числі президент «Динамо» Ігор Суркіс, що ми на суддів постійно скаржимося. Ми з 13-ї хвилини вдесятьох грали, треба були перебудовуватися, щоб надійно зіграти у захисті. Ми ж не гратимемо з «Динамо» у відкритий футбол. Щодо вилучення Артема Вовкуна ніяких заперечень бути не може. Все вірно, ми навіть не висловлювалися проти цього.

Але по першому голу «Динамо» у наші ворота на 67-й хвилині питання є. Вже в багатьох програмах різні журналісти розбирали, що офсайд був у тому епізоді. А крім того, Беніто не зміг би вийти на ударну позицію, якби перед цим не штовхнув нашого футболіста. Такого руху нашого захисника в епізоді не було б. Видно було, що його штовхнули ззаду, відібрали м'яч та пробили по воротах. Забили гол.

У нас претензії до арбітра, що він не побачив. Багато телеканалів розбирали цей момент і зійшлися на думці, що там також було поза грою. Якщо щодо вилучення питань немає, то цей момент викликав у нас емоції.

- Щодо вилучення Мороза на 84-й хвилині у вас теж немає питань?

- Ні, гравець діяв грубо, було справедливе покарання. Ми намагаємось адекватно підходити до цих питань. Про нас кажуть, що ми завжди скаржимося на суддів. Але ми намагаємось захищати наших хлопців та команду, якщо помилки реально є.

На зимову перерву «Оболонь» йде 13-ю у турнірній таблиці. В активі «пивоварів» 14 очок в 16 матчах УПЛ.

Раніше Валерій Іващенко розкритикував жінок-арбітрів у футболі, через що отримав звинувачення у сексизмі від вболівальників.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 18:00 0

Контракт було розірвано за взаємною згодою сторін

Коментарі