«У бізнес-школах розповідатимуть про Шахтар». Фани Челсі – про гру Мудрика

Лондонці обіграли «Шеффілд Юнайтед» з рахунком 2:0, Михайло відіграв 69 хвилин

16 грудня відбувся матч 17-го туру АПЛ між командами «Челсі» та «Шеффілд Юнайтед». Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь «пенсіонерів».

Український футболіст лондонців Михайло Мудрик вийшов на поле з перших хвилин і був замінений на 69-й та замінений на Енцо Фернандеса.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Після завершення поєдинку статистичний портал WhoScored поставив українцеві оцінку в 6.5 балів. Такий показник Михайла є найгіршим серед гравців основи «Челсі».

Більшість фанатів «Челсі» розчаровані грою Михайла, але є й ті, що продовжують вірити у потенціал 22-річного українського вінгера:

Abdul: «Мудрик шалено поганий».

sashcfc: «Коли ви кажете, що Мудрик намагається кожен ігровий день, це викликає ті ж почуття, що й «пацани віддали все». [відсилка на слова Грема Поттера після поразки Челсі Астон Віллі з рахунком 0:2 минулого сезону]

Asadcfc66: «Можливо, я божевільний і знаходжусь у меншості, але після тієї помилки Мудрика і того, як погано він ударив по м'ячу, і кількості ненависті, яку він отримує, вселяють у мене ще більше впевненості в тому, що одного разу він стане гравцем. Це лише питання часу.

У ньому так багато неприборканого таланту, який тільки й чекає, щоб вибухнути, і я не можу дочекатися того дня, коли він проявиться, і він покаже світові, на що він здатний, тими невеликими променями, які я бачу від нього.

Він не є закінченим кінцевим продуктом, але мені не терпиться повернутися до цієї розмови через 2-3 роки».

Diablogooner_: «Мудрик за 5 років, поки був у «Шахтарі», провів лише 29 матчів за дорослу команду.

Близько 3 років із 5 його відправляли в оренду в інші клуби.

Я розумію, що його цінність визначалася його віком та грою, але за 29 ігор 88 мільйонів фунтів, реально?»

copperminer6: «Таке можна купити за 110 мільйонів доларів. Мудрик настільки поганий...»

paddypower: «У майбутньому в бізнес-школах проводитимуться цілі курси про те, як донецький «Шахтар» зумів отримати 100 мільйонів євро за Михайла Мудрика».

DjoletoT: «Сміючись над Мудриком, говоріть про одне: він буде крутішим, ніж Мо Салах».

Shiksevans: Що є у Мудрика:

Chris: «Я пам'ятаю час, коли Пулішича постійно критикували за те, що він не брав участі в гольових моментах. Тепер Мудрика хвалять за те, що він просто добре грає, а братанчик забив два голи в Прем'єр-лізі майже за 30 ігор. Це падіння не могло не позначитися на найгіршій кількості фанатів в історії Челсі».

flameosumeet: «Ось що відбувається в голові Мудрика, коли він отримує м'яч».

toby___03: «Від нього ми прийшли до таких гравців, як Мудрик».

Johyan: «Той Мудрик, який веде м'яч, є гарним прикладом того, де він зараз знаходиться: якість та потенціал у деяких областях, але дуже сирий в інших, це займе час, але там є гравець».

LVniggeroid: «Мудрик сидить за столом зі своїми трьома гольовими діями».

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 16:42 10

До неї увійшли 33 гравці

Коментарі