Андрій ТЛУМАК: «Прикро, що Зоря не реалізувала свій потенціал»

Фахівець вважає, що невдачі змусять клубне керівництво ще більше уваги приділяти команді

Перемогою над ісландським «Брейдабліком» (4:0), футболісти «Зорі» завершили свій виступ в груповому раунді Ліги конференцій.

Колишній воротар «Зорі» Андрій Тлумак ексклюзивно для Sport.ua прокоментував виступ луганчан на міжнародній арені:

- Вчорашній поєдинок в польському Любліні не мав турнірного значення для обох суперників. Більше бажання піти в відпустку в гарному настрої виявилося у футболістів «Зорі», котрі до того ж, максимально скористалися тим, що чемпіонат Ісландії завершився ще на початку жовтня й «Брейдаблік» знаходився не в кращих кондиціях.

Не буду оригінальним, коли скажу, що футболісти «Зорі» не реалізували шанс голосно заявити про себе, як в Лізі Європи, так і в менш престижній Лізі конференцій. Луганчани були менш мотивованими, згуртованими за конкурентів, а відсутність концентрації призводила до помилок і необов'язкових голів. Прикро, бо на всіх етапах суперники «Зорі» не здавалися непрохідними.

Найближчі місяці будуть визначальними для «Зорі». Адже луганчани зазнали фіаско в єврокубках, пасуть вони задніх і в чемпіонаті УПЛ. Залишається сподіватися, що ці останні невдачі змусять клубне керівництво ще більше уваги приділяти команді.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 17:00 120

На українську збірну чекають три контрольні зустрічі