ВІДЕО. Алієву «прилетіло» за статус УБД, ексфутболіст жорстко відповів

Олександр зазначив, що залишився в Україні, коли багато хто тікав після початку війни

Колишній футболіст «Динамо» та збірної України Олександр Алієв змушений був видалити зі своєї сторінки в Instagram допис про те, що він був удостоєний статусу учасника бойових дій (УБД) з отриманням відповідного посвідчення.

Зробив це спортсмен після шквалу критики, що обрушився на нього в коментарях. Щоправда, Алієв не став зволікати та записав жорстку відповідь усім незадоволеним.

«Хочу сказати наступні слова пі***асам про те, що я виставив у себе сьогодні на сторінці. Так, потім я видалив, але прочитав коментарі, де запитують, за що йому дали, як.

Я написав: «Перші місяці війни просто так не минули». І мені дуже приємно, що мене сьогодні нагородили. Хочу вам сказати, ган***чики, тоді коли почалася повномасштабна війна, щось ви всі були на дорогах та почали з***уватися: хто на захід України, хто до Європи. А я залишився тут, бо я українець. Саме тут, в Україні, я став Алієвим. І завдяки київському «Динамо» я встав та почав захищати нашу країну. А ви зараз уже почали кукурікати», - зазначив Алієв.

Увага! Відео 18+

Юрій Вишневський Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 10:44 28

В'ячеслав розповів про сутички у матчі між командами U-19

Коментарі