Бетіс зацікавлений у підписанні Вітао. Він може залишити Шахтар безкоштовно

Іспанський клуб вивчає можливості для підписання захисника

Центральний захисник «Шахтаря» Вітао, який після початку повномасштабної фази російсько-української війни виступає у Бразилії за «Інтернасьонал», незабаром може перебратися до іспанської Ла Ліги.

Інтерес до підписання центрбека виявляє «Бетіс», який вже провів попередні переговори щодо цього питання як з керівництвом «Інтернасьонала», так і з босами «Шахтаря».

Влітку нинішнього року Вітао, використавши Annexe 7 ФІФА, продовжив тимчасову угоду з «Інтернасьоналом» до 30 червня 2024 року, і до цієї ж дати має постійний контракт із «Шахтарем». Саме тому «Бетісу», аби підписати Вітао в січні, потрібно домовлятися як з українським, так і з бразильським клубами.

Якщо погодити перехід в січні не вдасться, «Бетіс» готовий підписати з Вітао попередній контракт, аби захисник переїхав до Іспанії влітку наступного року на правах вільного агента.

Зазначається, що зберегти 23-річного Вітао у своїх лавах хоче й «Інтернасьонал», проте бразильський клуб, як очікується, матиме не так багато шансів протистояти пропозиції з Європи.

Наразі Вітао, за оцінками Transfermarkt, коштує 7,5 мільйонів євро - це найвища оціночна вартість у його професійній кар'єрі.

За «Інтернасьонал» Вітао провів 51 матч у 2023 році.

Олексій Сливченко Джерело: GauchaZH
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 01:40 1

Реал Мадрид вибив мюнхенців у півфіналі Ліги чемпіонів 2023/24

Коментарі