Володимир ШАРАН: «В ЛНЗ зарплати в 4 рази більше, ніж в Минаї»

Колишній головний тренер «Минаю» розповів про різницю в фінансових можливостях команд УПЛ

Колишній головний тренер «Минаю» Володимир Шаран розповів про різницю в фінансових можливостях між черкаським ЛНЗ та командою з Закарпаття.

- Кого ви хотіли запросити?

- Зараз вже немає сенсу про це говорити. Футболісти переходять в ЛНЗ, тому що там зарплати в чотири рази більше, ніж в «Минаї». Ми не могли конкурувати з новачками УПЛ у фінансовому плані і відштовхувались від нашого бюджету.

- Якщо «Минай» буде робити ставку на молодь, то чи зможе зберегти прописку в УПЛ? Як команда буде комплектуватися взимку?

- Це вже питання не до мене, а до головного тренера Желько Любеновича, спортивного директора Сергія Білана й Артема Письменного, який завідує фінансами.

- Ви бачили молодь «Миная» на власні очі. Що можете сказати про них?

- Там дійсно є хороші молоді гравці, три-чотири хлопці. Ольховий і Кемкін - хороші воротарі. Можна відзначити Данила Голуба, якому я давав не так багато часу грати, бо в мене були сумніви, але він перспективний футболіст. Кораблін, який прийшов з «Кривбаса», - хороший гравець. Ще можу назвати нападника Гунічева. Демиденко багато працює, але поки що йому зарано грати в основному складі. Ось і вся молодь «Минаю».

Всі інші грають в U-19 у Львові. Можна сказати, це ФК «Львів», який грає під егідою «Минаю». Їхні виступи я не бачив. Віталій та Юрій Михайліви до нас приїжджали, вони перспективні гравці, але ж не будуть кожен раз так їздити, тому що команда базується у Львові.

- Чи правда, що коли ви працювали в «Минаї», у команді був поганий мікроклімат?

- Абсолютна неправда, і футболісти можуть це підтвердити. У нас зі всіма гравцями були дуже хороші стосунки. Коли я прощався з «Минаєм», то приїхала вся команда. Я був приємно здивований. Ми сіли, поговорили, було здорово. Я такого не очікував. Навіть зараз футболісти мені телефонують.

Раніше Володимир Шаран розповів, що його кандидатуру розглядає «Зоря».

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:10 7

Олександр здобув перемогу роздільним рішенням суддів