Психологічний ефект. Каспаров розповів, як за 2 тижні закінчити війну

На думку Каспарова, великі дрони мають знищити Кримський міст

Опозиційний російський політик Гаррі Каспаров, екс-чемпіон світу з шахів, в інтерв'ю журналістці Алесі Бацман розповів, що є спосіб швидко закінчити війну в Україні. На думку Каспарова, для цього США мають надати ЗСУ необхідне озброєння та техніку:

«Навіть сьогодні війна може бути виграна постачанням зброї, яка зберігається в Америці. Немає жодної проблеми. F-16 закриють тему російських гелікоптерів, які контролюють лінію фронту. Ми ж знаємо, що російські бойові гелікоптери просто не дають танкам рухатися, а F-16 знесли б їх одразу.

Великі дрони можуть знищити Кримський міст. Ви розумієте, якби міст упав сьогодні, то психологічний ефект був би неймовірний. Це можна зробити за два тижні без жодних проблем. На це потрібна політична воля, якої немає. І путін розуміє, що цієї волі немає.

Насправді в Америці наразі керують спадкоємці концепції, що розпад росії - це найбільша катастрофа, яку вони тільки можуть уявити. Тому що вона веде до непередбачуваних наслідків. Вони вважають, що треба шукати інших рішень. Ці рішення пов'язані з тим, щоб війну заморозити або перевести у повзучий режим, який вигідний путіну. Тому що війна вже розповзається у всьому світі».

Микола Степанюк Джерело: Алеся Бацман
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 00:10 0

Хоселу оформив дубль у ворота Баварії після пасу Рюдігера та вивів команду у фінал ЛЧ

Коментарі