Олександр ДОЛГОПОЛОВ: «У наших партнерів немає цілі, щоб ми перемогли»

Колишній український тенісист розповів, чому важко воювати з рф

Колишній український тенісист Олександр Долгополов розповів, що українська армія відчуває гостре розчарування від того, що їм не вистачає засобів для боротьби з величезною російською військовою машиною.

«На жаль, у наших партнерів немає цілі, щоб ми перемогли. Усім очевидно, що ми отримуємо достатньо, щоб триматися, але не перемагати. З нашого боку на полі бою очевидно, що в нас недостатньо засобів, щоб закінчити все це.

У нас в атакувальній ланці були автомобілі Nissan Patrol, у яких взагалі немає броні. У підсумку вони наїхали на протитанкову міну. Машина злетіла в повітря і закрутилася, і їм дуже пощастило, що вони вижили, хоча один із наших хлопців втратив ногу. Це велика проблема - якщо в день бою росіяни виставляють 15 важких бронемашин, то ми виставляємо п'ять. У них перевага у снарядах і у важкій броні. Тому все стає так складно. Це просто математично неможливо. У них більше людей, у них більше майже всього», - сказав Долгополов.

Зазначимо, що Олександр Долгополов після початку повномасштабної російської агресії повернувся до Києва і вступив до лав територіальної оборони, після чого активно займався волонтерством. Наразі він проходить службу у Збройних Силах України.

Володимир Клепач Джерело: Daily Mail
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 21:10 9

Донецька команда сумарно має 39 трофеїв, а у киян залишилося 38 титулів

Коментарі