Серії продовжуються. ЛНЗ переграв Чорноморець

Одеська команда програла вчетверте поспіль, у ЛНЗ теж є своя серія

Перед цим матчем в команд були кардинально протилежні серії. «Чорноморець» тричі поспіль програв, а ЛНЗ чотири матчі не поступався суперникам. Тому логічно, що одні хотіли продовжити серію, а інші - перервати чорну смугу.

На жаль, першого тайму не вдалося побачити через локальні проблеми з інтернетом, тому про нього довелося тільки прочитати. Роблячи висновок з прочитаного, на поі була більш-менш рівна гра, команди по черзі володіли ініціативою, але ні створити небезпечнних моментів, ні, тим більше, забити нікому не вдалося.

Другий тайм вже побачити не перешкоджало ніщо. Відразу ж після його початку довелося побачити таке досить рідкісне явище, як вільний удар, призначений у ворота одеситів через те, що Варакута взяв у руки пас від свого. Щоправда, Рибалка після розіграшу пробив сильно і неточно.

УПЛ

Але все одно рахунок відкрили гості. Після того, як Пасіч з другої спроби добив м'яч в чужий штрафний, на нього вибіг Хобленко, скоритався помилкою Салюка і розстріляв ворота ударом з гострого кута, забивши свій перший м'яч в сезоні за ЛНЗ.

«Чорноморець» рвонув забивати, створив напругу, а гості бігали в контратаки. Проте все ж рахунок було зрівняно, в метушні найспритнішим виявився Штогрін.

Проте спрацювали заміни Дулуба. Спершу Наумець протягнув м'яч через пів поля і ударом з лінії штрафного вивів ЛНЗ вперед. Господарі побігли зрівнювати, утворилися величезні розриви, якими користувалися черкаські футболісти. І одна контратака все ж виявилася вдалою, причому знову не обійшлося без невпевненої гри Салюка. Момент закінчився виведенням Олійника на ударну позицію та обвідним ударом в праву дев'ятку.

УПЛ

1:3 - четверта поразка «Чорноморця» поспіль, команда, яка виглядала так симпатично на початку сезону, потрапила в кризу. А от ЛНЗ в хорошому гуморі - вже п'ять матчів команда не знає, що таке поразки.

Українська Прем'єр-ліга. 16 тур

«Чорноморець» - ЛНЗ - 1:3

Штогрін, 75 - Хобленко, 52, Наумець, 83, Олійник, 90+4

Кузик, 48, Бадібанга, 85 - Муравський, 16, Хобленко, 53, Бойко, 90+1

«Чорноморець»: Варакута - Путря,Салюк, Єрмаков, Брагару - Кузик, Васильєв (Хадіда, 90) - Бадібанга, Шпорн, Штогрін - Ієде (Бойчук, 72).

ЛНЗ: Пеньков - Стасюк, Ковальов, Муравський, Насонов - Бойко, Рибалка, Калюжний (Наумець, 65) - Шестаков (Олійник, 90), Хобленко (Прядун, 65), Пасіч (Савін, 77).

Арбітр: Олександр Кальонов (Івано-Франківськ)

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса)

ЧОРНОМОРЕЦЬ - ЛНЗ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни Чорноморця: Бойчук - 5,5, Хадіда - б/о.

Заміни ЛНЗ: Наумець - 7,5, Прядун - 6,5, Савін - 5,5, Олійник - 7,0.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:30 1

Відбуваються останні раунди суперфайту за титул абсолютного чемпіона

Коментарі