Ольга ПЕРЕДЕРІЙ: «Сподіваюсь, проти Іспанії покажемо інший гандбол»

Асистент головного тренера збірної України – про матчі проти збірної Бразилії та Іспанії

Асистент головного тренера збірної України Ольга Передерій поділилась думками після поразки від команди Бразилії та розповіла про підготовку до гри проти збірної Іспанії.

- Хочу зауважити, в Данії дуже класно. Все зроблено по плану. Дівчата висипаються, о 9:00 у нас був сніданок, о 10-й в нас був перегляд. Сьогодні, звичайно, перегляд в нас трішки був більший ніж завжди, тому що ми розбирали наші помилки, наш захист, наш напад. Потім в нас був обід, вільний час у дівчат і вечірнє тренування година 15, тому що більше не дають. Але це достатньо часу, щоб відпрацювати якісь мінуси.

- Висновки по грі проти Бразилії: 18 втрат було у збірної України у цьому матчі. З чим це пов'язано?

- Спочатку те, що ми не забили, і я вважаю, що дівчат це трішки вибило з колії. А потім вже, як знаєте, по накатаній. Напад не виходив, захист не виходив. Єдиний такий плюс - те, що нам Віка дуже допомогла, дякуємо їй. Але таке буває, це гандбол. Тому це перший наш матч в такому відповідальному чемпіонаті. Ми пропрацювали наші помилки, подивилися відео, на тренуванні сьогодні відпрацювали, тому, я сподіваюся, завтра буде інша команда і покажемо інший гандбол без 18 втрат.

- Як грає збірна Іспанії? На що Україні потрібно у своїй грі звернути увагу та в грі суперниць?

- Я роблю відеоперегляди, нарізки. Та перш за все проблема, не з ким ми граємо, не проти кого. Ми граємо і проти Німеччини, і проти Словаччини, і проти Бразилії. Проблема в наших головах, як кажуть. Тому я більш концентруюсь на наших дівчатах, звичайно. Але Іспанія -
це така по типу команда, як і Бразилія. Тому вони дуже швидкі, вони зіграні, дівчата рухаються, дуже класні воротарі. Думаю, Іспанія - це такий плюс-мінус рівень команди, як Бразилія, тому буде дуже тяжко. Але якщо ми зробимо аналіз наших помилок і вийдемо з іншим настроєм, то я думаю, що буде кращий результат. Я з дівчатами дуже багато говорю, дуже багато. Мені здається, я ніколи так не говорила з дівчатами, але це класний досвід. Такий досвід має бути. Звичайно, хотілось би його якомога менше, але це чемпіонат світу. Ми сюди потрапили і за це, я вважаю, також дівчата дуже великі молодці, що ми такий етап пройшли разом. Тому зараз в нас є ще багато часу, турнір дуже великий за часом. Тому в нас ще багато ігор і я думаю, що від гри до гри ми будемо зростати, будемо навчатися і до кінця виступів нашої збірної ми вийдемо на свій кращий рівень на чемпіонаті світу.

Нагадаємо, що збірна України поступилась команді Бразилії з рахунком 20:35. Зустріч зі збірною Іспанії відбудеться сьогодні, 1 грудня, та розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Олександр Шарадкін Джерело: Федерація гандболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:40 5

У Олександра підозра на перелом щелепи, про це повідомив Майкл Бенсон