Володимир МИКИТИН: «У грі з Гентом багато чого залежатиме від фарту»

Ветеран «Зорі» — про майбутній матч із лідером групи в Лізі конференцій УЄФА

Колишній капітан «Зорі» Володимир Микитин, який згодом протягом 13 років тренував молодіжну команду клубу, поділився зі Sport.ua очікуваннями від матчу луганчан із «Гентом» у 5-му турі групового етапу Ліги конференцій (30 листопада, 19:45).

- Третя команда Бельгії проти передостанньої команди УПЛ. Чи стане для вас несподіванкою, якщо «Зоря» не програє в Генті?
- Якщо дивитися з боку місць у своїх чемпіонатах, то здається, що в «Зорі» шансів немає. Але це не так. Шанси завжди є. Головне - правильно вибрати тактику і стратегію на гру.

- З турнірної точки зору «Зорі» необхідно перемагати. Чи означає це, що команда спробує зіграти першим номером?
- Не думаю, що «Зоря» гратиме першим номером. Команда чекатиме свого шансу на контратаках і за можливості застосовуватиме високий пресинг. Гольові моменти обов'язково будуть, головне - їх використати на 100%. Але й цього мало, якщо в обороні не буде надійності. А тут якраз у «Зорі» проблема.

- В останніх шести матчах луганчани не програли лише одного разу. У чемпіонаті «Зоря» і зовсім у зоні вильоту. Дивлячись з боку, що в команді не так?
- Видно, що грати на два фронти «Зорі» дуже важко. Від цього нестабільна гра і проблеми в чемпіонаті України. Команді потрібно докласти максимум зусиль, щоб вийти із зони вильоту. Думаю, це їй під силу.

- Хто особисто вам подобається в нинішній «Зорі»?
- Сьогодні у «Зорі» є лідер в атаці - це Герреро. Лідер у середній лінії - Мишньов. Непогане враження залишає Нагнойний. Є забивний Алефіренко. У цій грі з «Гентом» багато чого залежатиме і від футбольного фарту. Чого і хочу побажати команді, яка мені далеко не чужа.

Матч «Гент» - «Зоря» відбудеться 30 листопада в Генті на 20-тисячній «Геламко Арені». Початок гри - о 19:45 за київським часом.

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 06:55 0

Зірковим воротарем цікавляться клуби із Саудівської Аравії