Президент WBC розповів, що бій Джошуа – Вайлдер буде елімінатором

Маурісіо Сулейман впевнений, що це було б втіленням мрії для вболівальників

Президент WBC Маурісіо Сулейман заявив, що колишні чемпіони в надважкій вазі Ентоні Джошуа і Деонтей Вайлдер можуть провести бій-елімінатор, якщо виграють свої наступні бої.

«Коли Вайлдер був чемпіоном WBC, було кілька випадків, коли бій Вайлдер-Джошуа був дуже близький, щоб відбутися. WBC залишив це вікно, не втручаючись ні в що, що могло б перешкодити. Потім Тайсон Ф'юрі був готовий битися з Джошуа, потім з Усиком.

Проблема, яка може виникнути, - це обов'язковий претендент. Ми замовили Вайлдеру бій з Енді Руїсом, який був приголомшливим, щоб визначити обов'язкового претендента. Цей бій не відбувся. Рада керівників WBC схвалила бій Ф'юрі з Усиком у лютому, а потім матч-реванш, тож WBC нічого не заважає провести обидва поєдинки.

Вечір боксу в Саудівській Аравії - це природний елімінаційний турнір WBC. У вас є Вайлдер, №1, Джошуа, є Паркер, є Отто Валлін - усі вони посідають високі позиції в рейтингу WBC. Після 23 грудня ми побачимо іншу картину в рейтингу.

Схоже, що Вайлдер і Джошуа йдуть наввипередки. Це цілком може стати фінальним поєдинком, який визначить обов'язкового претендента на титул WBC. Це було б втіленням мрії для вболівальників», - заявив Сулейман.

Володимир Клепач Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 травня 2024, 07:12 10

Кіліан заявив про відхід з «ПСЖ»