Тарас СТЕПАНЕНКО: «Італійці аплодували нам після матчу»

Півзахисник збірної України розповів про реакцію гравців Італії на нічию

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко розповів про реакцію гравців Італії на нічию (0:0) у вирішальному матчі відбору до Євро-2024.

- Дуже хотіли вийти напряму. Авжеж, мали гарні шанси і, начебто, достойно грали з італійцями. Але, я ж говорю, якщо ти не забиваєш, то тяжко про щось говорити. Треба забивати голи, а ми розуміємо, що з такими командами такого рівня багато моментів не буде. Тому треба в цьому компоненті додавати.

- Для мене, глядача телекартинки матчу Україна - Італія, є два показники: червоне обличчя Барелли, яке показувало, що він дуже напружений, і те, як італійці раділи нічиїй. Ви з ними якось перетиналися, говорили? Вони вам якось респектували після матчу?

- Так, вони залишилися після того, як ми похлопали трибунам. Вони стояли, аплодували нам і тільки після того пішли до своїх трибун. Вони з повагою ставляться до збірної України, вони в інтерв'ю це казали. Авжеж, вони раділи - вони вийшли на чемпіонат Європи. Хто б не радів? Усі б раділи. Ми можемо казати що завгодно, але вони здобули результат.

Дмитро Вербинський Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 01:17 5

Вагу Усика випадково оголосили на 10 фунтів більшою, ніж насправді