ВАЦКО: «Якби на нашому місці була Італія, вони б били там 3 пенальті»

Журналіст розкритикував арбітрів матчу Україна – Італія

Відомий спортивний журналіст і коментатор Віктор Вацко жорстко розкритикував арбітрів матчу Україна - Італія (0:0) за епізод із непризначеним пенальті у ворота в кінці зустрічі.

«Головний арбітр Хесус Хіль Мансано, арбітр VAR Хуан Мартінес Мунуера - що один обісраний, що інший. Чому? Один зробив вигляд, що не побачив, що Крістанте збив Мудрика, не зігравши в м'яч (це важливо), а інший підтримав це рішення, не поставив під сумнів. І саме так потрібно трактувати той факт, що Хіль Мансано не пішов дивитися VAR. Чому? Та тому що проти системи не попреш. Якби вони в своїй Іспанії такий пенальті не поставили на користь «Реала» чи «Барселони», та від вас би живого місця не залишили.

Я готовий поставити все, що завгодно, що якби на нашому місці була б Італія, якій потрібна була б тільки перемога, то після такого моменту вони три пенальті били б. Били б доти, поки не забили.

Італія надто важлива б**** для Чеферіна. Італія надто важлива для б**** футболу Чеферіна. Бідолашна Україна, яку розриває найкривавіша війна в Європі за останні 100 років нікому із цих й****** білих комірців, із цих сраних чиновників в дорогих костюмах, сорочках і краватках нікому не потрібна. Їм потрібне тільки бабло. Ось в таких реаліях футбольно-політичних ми живемо», - сказав Вацко.

Володимир Клепач Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 16:06 11

Рекордний за тривалістю матч УПЛ таки було дограно до фінального свистка

Коментарі