Олександр КОВПАК: «Талант Мудрика було видно одразу»

Ексфутболіст київського «Арсенала» розповів про гру з Михайлом Мудриком

Ексфутболіст київського «Арсенала» Олександр Ковпак поділився думками про свого колишнього одноклубника, а на сьогодні вінгера «Челсі» Михайла Мудрика.

«Мишка я застав в «Арсеналі». Дитина була зовсім, молода, зелена. Фотку пам'ятаю, я, Ліпартія та Мудрик. Дружині показую ‒ «Дивись, ось 102 мільйони стоять. Мудрик - 100, і ми по мільйону».

Він у «Арсеналі» ще не сформований був, 18 років. Від Міші на той час більше нервів було, ніж користі. В хорошому сенсі. Він тоді себе ліпив. Мудрик був протестантом проти всіх. Йому кажуть: це не можна, а він це робить. Кажуть: сьогодні передігрова - 50 хвилин, потім ідемо все вечеряти. Після вечері йдемо, а там якийсь силует. Це він обводить фішки. Бачите, людина всього сама досягла.

Талант було видно одразу. Ми з Джабою Ліпартією були найбільш дорослими. Підказували: Міша, у тебе фантастична швидкість, удар колосальний, користуйся цим. Тікі-таку свою прибирай. Іноді прислухався, іноді щось виходило. Талант було видно, чекали, коли виросте. «Шахтар» дочекався, молодці. Продали Мудрика за фантастичну суму», - сказав Ковпак.

У цьому сезоні АПЛ Михайло Мудрик провів за «Челсі» десять матчів та забив два голи.

Дмитро Олійник Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 29 липня 2024, 17:08 16

Даяна поступилася Камілі Осоріо в 1/16 фіналу Олімпійських ігор у Парижі