ГЕНІНСОН: «Емоції зашкалювали після гри. Не хотілося наговорити дурниць»

Представник «Чорноморця» – про відмову Григорчука давати інтерв’ю після гри з «Рухом»

Представник одеського «Чорноморця» Володимир Генінсон прокоментував відмову головного тренера Романа Григорчука давати флеш-інтерв'ю та прес-конференцію після матчу Української Прем'єр-ліги проти львівського «Руха».

- Була інформація, що безпосередньо після гри у вас відбулася розмова з головним тренером Романом Григорчуком, за підсумком якої було вирішено не давати післяматчеві коментарі. Чи можете ви це підтвердити? Якщо так, то яка причина?

- Підтверджую, на 100%. Емоції, які зашкалювали після гри. Не хотілося наговорити ніяких дурниць. Сиділи, переглядали моменти. Однозначно погоджуємося, що це, скоріш за все, пенальті. Але не подвійне покарання, червоної картки там взагалі близько немає. У першому таймі взагалі не було свистків в бік гравців іншої команди. Далі ви все бачили, є купа нарізок - як Хадіду б'ють по ногах, «вбивають», ніхто навіть не свистить.

- Відмова давати післяматчеві коментарі - це якась акція протесту, чи, як ви сказали, просто емоції після гри?

- Конкретно по цьому матчі - емоція. Щодо протесту - ми можемо хоч протестувати, хоч ні, рахунок на табло.

- Які подальші дії клубу? Звертатиметеся у відповідні органи чи, можливо, вже зробили це? Якщо так, то з якою метою?

- Ми зверталися в комітет арбітрів, щоб нам роз'яснили дії судді у попередньому матчі. Нам досі не відповіли. Як всі журналісти кажуть, як всі фахівці кажуть, всі, з ким спілкуємося - навіть інші клуби кажуть, що на Ієде не було першої жовтої взагалі, вона просто «висмоктана» з пальця. Точно так само подаватимемо на розгляд дії цього арбітра, будемо сьогодні писати лист. Але ми так розуміємо, що знову не буде відповіді. Видно, не дуже хочеться нам відповідати, хоча є регламентна норма, за якою вони зобов'язані відреагувати на наш лист.

- До матчу з «Металістом 1925» ви цього сезону таким чином ще зверталися?

- До «Металіста 1925» у нас було звернення, спілкування з комітетом арбітрів, але так офіційно - вперше після гри з «Металістом 1925». Сьогодні точно таке ж звернення буде після гри з «Рухом».

Нагадаємо, що «Чорноморець» вдома поступився «Руху» з рахунком 2:3.

Олександр Шарадкін Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 22:40 2

В іменитого наставника є три варіанти продовження кар'єри

Коментарі