Дар’я КОТ: «Хочу повернутися і потрапити на наступний чемпіонат світу»

Права півсередня «Карпат» та збірної України – про те, що стане мамою

Права півсередня ужгородських «Карпат» та збірної України Дар'я Кот розповіла про те, що скоро стане мамою та про свої подальші плани.

«Все вірно, я не зіграю на чемпіонаті світу. Так склалися обставини, я дізналась, що я стану мамою. Дуже було тяжко мені, тому що я довго йшла до цього, а коли дізналась, звісно, це для мене був шок. Але розуміння того, що ти станеш мамою, звісно, не зрівняється ні з яким чемпіонатом світу. Я буду вболівати за дівчат. Якщо буде можливість, і не хворітиму, як зараз, то планую полетіти в Данію як вболівальниця. Якщо не вийде, тоді, звісно, буду їх дистанційно підтримувати.

Я бажаю нашій команді успіхів! У нас дуже класний колектив, чудові молоді дівчата. Ігри з Хорватією, Францією та Словаччиною показали, що у нас є характер, і ми можемо боротися з будь-якою командою. Я дуже вірю в це! Мені дуже шкода, що випала і Діана Дмитришин. Ми залишили позицію правої півсередньої без шульги. Я сподіваюсь, тренер та команда впораються із цим завданням, і я думаю, що все буде добре.

«Карпатам» я хочу побажати успіхів! Поки що я залишаюсь і працюю в клубі. Трошки мені тяжко, коли я не на полі та не можу їм нічим допомогти. Але дівчата молодці, вони борються за кожний м'яч. У цьому сезоні їм буде тяжко, бо у них також немає шульги в команді. Але, я думаю, що вони впораються.

Звісно, я хочу повернутися і потрапити на наступний чемпіонат світу! Я говорила з головним тренером Віталієм Миколайовичем Андроновим, він також був в шоці, але це життя. Така подія не зрівняється взагалі ні з цим. Він сказав, що чекає, і що у нас ще попереду чемпіонат Європи. Я впевнена на сто відсотків, що ми потрапимо ще на один великий турнір. Я хочу повернутись і зіграти на наступному чемпіонаті світу. Планую це, але як складуться обставини, ніхто не знає», - сказала Кот.

Нагадаємо, що чемпіонат світу з гандболу серед жінок розпочнеться в середу, 29 листопада.

Олександр Шарадкін Джерело: Федерація гандболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 червня 2024, 17:31 31

Трансляція зникла після третього голу Румунії