Маріно ПУШИЧ: «Сім'я, друзі та знайомі відмовляли від роботи із Шахтарем»

Боснійський фахівець ухвалив рішення, засноване на особистих поглядах

Головний тренер «Шахтаря» Маріно Пушич розповів, чому прийняв пропозицію очолити донецьку команду, із якими труднощами зіткнувся в Україні, а також поділився емоціями від нещодавньої перемоги над «Барселоною» у Лізі чемпіонів.

«Війна, клуб, важкі умови роботи, звісно, все це змушує замислитись. І всі, кого я знаю, відмовляли мене від цього. Сім'я, друзі та знайомі. Але я не слухаю всіх. Мені сподобалася ця пригода. Вам потрібно обирати свій власний шлях у житті».

«Оскільки ми досить багато подорожуємо, тепер перебуваємо у Гамбурзі, в мене, принаймні, є на це [вивчення суперників] час. Але потрібна гарна підготовка. Я використовую час оптимально. Це й досі дивно, особливо для мене. Це вперше, коли я відчуваю подібні незручності. Але ми не жаліємося. І насамперед ми тут, аби грати у футбол».

«У низки наших гравців є безперечний талант. Я радий бути частиною цього успіху [перемоги над «Барселоною» - 1:0]. Я дуже пишаюся. План було виконано повністю. Ми боролися за кожний метр. Ми дуже добре презентували тут Україну. Ми мали більше шансів забити. Я вважаю, що наша перемога заслужена», - заявив Пушич.

Нагадаємо, до роботи в «Шахтарі» Маріно Пушич обіймав посаду асистента головного тренера у «Феєнорді».

Олексій Сливченко Джерело: FR12.nl
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 05:51 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі